Preview Mode Links will not work in preview mode

Litteräris

Dec 8, 2022

En stor nyhet avslöjas! På riktigt alltså. <3

Och så pratar vi förstås böcker. Ljuvligt tema: böcker som inspirerar oss i vårt eget skrivande. Det blir förstås Duras, Norén & co men också nya insikter i gryningen när vi spelar in.


Sen sist har Jessica läst skimrande Sara Granér, glimrande palestinsk...


Nov 22, 2022

Temat denna gång är författare som vi inte har läst än men är nyfikna på att sätta tänderna i asap (böckerna då, inte författarna). Vi tänker att ni kanske också blir lika nyfikna på dem, elleeer?

 

Sen sist har vi en STARK laguppställning när det kommer till lästa böcker. Jessica hyllar t ex Caroline...


Nov 8, 2022

I temadelen pratar vi om hur vi hittar böckerna vi vill läsa. Med andra ord gräver vi ner oss i livselixiret hålla på med böcker. Ljuvligt! 

 

Annars då? Jo, Anna har läst sin namne Achmatova för första gången. Hon har också läst om hav och rytmer, sorgliga ämbetsmän à la Duras och Anyurus nya.

 

Jessica...


Oct 25, 2022

Kompisar, vi har en gäst och det är ingen mindre än Gatuduvan – friend of podd och happily ever after-love of Jessica. Han är aktuell med diktsamlingen ”Alla slagfält blöder i mina ögon”. Han berättar om hur den kom till på S:t Görans psykiatriska slutenvård den hemska varma sommaren 2018. 

 

Meeeen...


Oct 11, 2022

Vi pratar om våra bokhyllor och livet som true slalomläsare – i bemärkelsen läsa många böcker samtidigt, inte läsa om skidåkning för livet ÄR – som @svartablad-Lotta säger – för kort för sport. 

 

Sen sist, då? Anna har läst om dystopiska gosedjur – ganska najs. Desto mer najs var dock hennes...