Preview Mode Links will not work in preview mode

Litteräris

Dec 28, 2022

När ni lyssnar på det här avsnittet ligger vi båda most likely i varsin soffa och samlar krafterna ett slag. Men innan dess hann vi leverera i gryningen på årets mörkaste dag.

Jessica kör ett uppsamlingsheat och river av massa böcker hon läst i år men inte hunnit prata om i podden. Härligt va! 

 

Det blir...


Dec 20, 2022

Vårt tema den här gången är arbete i litteraturen. I och med det pratar vi om alltifrån optimering till kontorister och vad fabriker egentligen gör med människor. Det blir en diger temalista som dyker upp på insta snart, promise!

 

Sen sist har Anna läst essäer som fick henne att känna sig nära författaren,...


Dec 8, 2022

En stor nyhet avslöjas! På riktigt alltså. <3

Och så pratar vi förstås böcker. Ljuvligt tema: böcker som inspirerar oss i vårt eget skrivande. Det blir förstås Duras, Norén & co men också nya insikter i gryningen när vi spelar in.


Sen sist har Jessica läst skimrande Sara Granér, glimrande palestinsk...


Nov 22, 2022

Temat denna gång är författare som vi inte har läst än men är nyfikna på att sätta tänderna i asap (böckerna då, inte författarna). Vi tänker att ni kanske också blir lika nyfikna på dem, elleeer?

 

Sen sist har vi en STARK laguppställning när det kommer till lästa böcker. Jessica hyllar t ex Caroline...


Nov 8, 2022

I temadelen pratar vi om hur vi hittar böckerna vi vill läsa. Med andra ord gräver vi ner oss i livselixiret hålla på med böcker. Ljuvligt! 

 

Annars då? Jo, Anna har läst sin namne Achmatova för första gången. Hon har också läst om hav och rytmer, sorgliga ämbetsmän à la Duras och Anyurus nya.

 

Jessica...